سوفله اسفناج با سیب زمینی

سوفله اسفناج با سیب زمینی

سوفله اسفناج , طرز تهیه سوفله اسفناج , دستور پخت سوفله اسفناج

  ادامه مطلب ...

نان مارگاریتا

نان مارگاریتا

این بار می‌خواهیم لذت خوردن یک نان ترد و خوشمزه همراه با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا و کلی چاشنی‌های خوشمزه دیگر را تجربه کنیم. نان مارگاریتا با پنیر موزارلا را می توانید به عنوان یک عصرانه یا پیش غذا میل کنید. با ما همراه باشید!

 

مواد لازم برای تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا :

 پنیر موزرالای توپی  ۲۰۰ گرم
 گوجه فرنگی خشک  ۵۰ گرم 
نمک و فلفل  به مقدار لازم 
سیر له شده   ۱ حبه 
روغن زیتون ۳ قاشق چایخوری
آب ولرم ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق سوپخوری
پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۴۵۰ گرم
زیتون سبز حلقه ای خرد شده ۷۰ گرم

 

مواد لازم برای رومال :

زرده تخم مرغ   ۱ عدد
ریحان ریز خرد شده  ۲ قاشق سوپخوری 
سیر ریز خرد شده  ۱ حبه 
شیر  ۱ قاشق سوپخوری 
روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا :

پنیر موزارلا را داخل صافی بریزید و اجازه دهید نیم ساعت بماند تا آب اضافی آن خارج شود. مقداری آب نیز روی گوجه فرنگی های خشک بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند و آنگاه آبکش کنید و با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه و سیر آن را مزه دار کنید.

 

آب ولرم، شکر و مایه خمیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. نمک، آویشن، پودر سیر و روغن زیتون را اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود.

 

خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید تا خمیر لطیف و کشدار شود.

 

سپس خمیر را داخل ظرفی تمیز و چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

 

پس از این مدت خمیر را خارج و کمی دیگر روی سطح کار آرد پاشی شده ورز دهید و به صورت گلوله های مساوی چانه گیری کنید.

 

هر قسمت را با کمک انگشتان دست به شکل دایره باز کنید و یک عدد برش گوجه فرنگی مزه دار شده، مقداری زیتون حلقه‌ای و یک عدد موزارلای توپی روی آن قرار دهید و لبه های خمیر را به سمت هم بکشید و به هم بچسبانید.

 

بقیه خمیرها را نیز به همین ترتیب آماده و در ظرف یا قالب نسوز با نیم سانتی متر فاصله در کنار هم بچینید.

 

مواد رومال را با هم مخلوط و روی نان ها بمالید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید نان ها ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند.

 

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کاملا طلایی شوند.

ژله هندوانه ای برای شب یلدا

ژله هندوانه ای برای شب یلدا

 

طرز تهیه ژله هندوانه,نحوه درست کردن ژله هندوانه

طرز تهیه ژله هندوانه

   ادامه مطلب ...

پنکیک با توت فرنگی

 

پنکیک با توت فرنگی


طرز تهیه پنکیک توت فرنگی, طرز تهیه انواع پنکیک

درست کردن پنکیک توت فرنگی

  ادامه مطلب ...

اسموتی طالبی و توت فرنگی

اسموتی طالبی و توت فرنگی

 

درست کردن اسموتی طالبی, طرز درست کردن اسموتی طالبی

طرز تهیه اسموتی طالبی

  ادامه مطلب ...

کرم نسکافه

کرم نسکافه

 

تهیه کرم نسکافه شکلات, مواد لازم برای تهیه کرم نسکافه

طرز تهیه کرم نسکافه شکلات

  ادامه مطلب ...

یخ در بهشت


یخ در بهشت


 

نحوه درست کردن یخ در بهشت هندوانه, طرز درست کردن یخ در بهشت هندوانه

طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه

   ادامه مطلب ...

اش خیار چمبر غذای

 

اش خیار چمبر غذای


درست کردن آش خیار چنبر, طرز درست کردن آش خیار چنبر

پخت آش سنتی خیار چنبر

  ادامه مطلب ...

ژله خرده شیشه نسکافه

ژله خرده شیشه نسکافه

 

تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه, نحوه درست کردن پاناکوتا با ژله خرده شیشه

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه

  ادامه مطلب ...

پاستیل رولی

پاستیل رولی

 

طرز تهیه پاستیل رولی, مواد لازم برای پاستیل رولی

طرز تهیه پاستیل رولی

  ادامه مطلب ...

عکس میلک شیک طالبی

عکس میلک شیک طالبی

 

طرز تهیه میلک شیک طالبی, درست کردن میلک شیک طالبی

طرز تهیه میلک شیک طالبی

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه کوکتل طالبی

 

طرز تهیه کوکتل طالبی


نحوه درست کردن کوکتل طالبی و خیار, درست کردن کوکتل طالبی و خیار

درست کردن کوکتل طالبی و خیار

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه دسر کرم نسکافه پنیری

 

طرز تهیه دسر کرم نسکافه پنیری


درست کردن دسر کرم پنیری بلوبری, نحوه درست کردن دسر کرم پنیری بلوبری

طرز تهیه دسر کرم پنیری بلوبری

   ادامه مطلب ...

طرز تهیه نان لواش در نانوایی

 

طرز تهیه نان لواش در نانوایی


طرز تهیه نان لواش در خانه

  ادامه مطلب ...

کباب بال مرغ با سس باربیکیو

کباب بال مرغ با سس باربیکیو

 

طرز تهیه بال مرغ با سس سیر و عسل, درست کردن بال مرغ با سس سیر و عسل

طرز پخت بال مرغ با سس سیر و عسل

 

این بال مرغ های ترد و خوشمزه را می توانید به راحتی در فر درست کنید و با سس خوشمزه ای که دارد مهمانانتان را غالفگیر کنید.

  ادامه مطلب ...

اسموتی توت فرنگی و پرتقال

 

اسموتی توت فرنگی و پرتقال


نحوه درست کردن اسموتی توت فرنگی و تمشک, طرز درست کردن اسموتی توت فرنگی و تمشک

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و تمشک

  ادامه مطلب ...

سالاد هندوانه و پسته

سالاد هندوانه و پسته

 

طرز درست کردن سالاد هندوانه و خیار, نحوه درست کردن سالاد هندوانه و خیار

طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار

   ادامه مطلب ...

تهیه جوجه فسنجانی

تهیه جوجه فسنجانی

 

طرز تهیه جوجه فسنجان, مواد لازم برای تهیه جوجه فسنجان

طرز تهیه جوجه فسنجان

  ادامه مطلب ...

رانی هلو انجیری

 

رانی هلو انجیری


طرز درست کردن رانی هلو, مواد لازم برای تهیه رانی هلو

طرز تهیه رانی هلو

  ادامه مطلب ...

پاستا با سس پستو آماده

 

پاستا با سس پستو آماده


طرز پخت پاستا با سس پستو, نحوه پخت پاستا با سس پستو

طرز تهیه پاستا با سس پستو و تن ماهی

  ادامه مطلب ...